Tags en graffitis

Arterior verwijdert ongewenste graffiti snel en doeltreffend, of het nu op een glasoppervlak, een baksteen- of cementmuur, een poort of garage is. We grijpen zo snel mogelijk in en gebruiken de meest geschikte schoonmaakmethode, afhankelijk van het type bevuilde bekleding (hogedrukreiniger, luchtgommen). Vervolgens wordt een behandeling toegepast om het schoongemaakte oppervlak te beschermen.

Na schade en werkzaamheden

Onze diensten omvatten ook eenmalige diensten in het kader van een bepaalde gebeurtenis. Wij komen met name tussenbeide na een schadegeval (brand, waterschade) om de beschadigde ruimte op te knappen (schilderen, drogen en saneren, sanitair enz.).Onze teams zorgen ook voor een hoogwaardige reiniging na werkzaamheden om stof en ander afval te verwijderen dat is achtergebleven na de werkzaamheden.

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen, zowel buiten als ondergronds, zijn onderhevig aan zware vervuiling (olievlekken, vervuiling, bandensporen enz.), vooral in de winter wanneer sneeuw, vorst en regen de parkeerplaatsen snel aantasten. Om u een grondige en efficiënte reiniging aan te bieden, beschikken wij over performante uitrusting en machines, en grijpen wij in op het gewenste tijdstip en met de gewenste frequentie.

Vrijmaken

U betrekt binnenkort een nieuwe woning of wil uw ruimtes reorganiseren? Wij komen tussenbeide om alle soorten plaatsen (huizen, kantoren, kelders en zolders, garages, schuren enz.) vrij te maken en/of te ontruimen. Arterior geeft u de mogelijkheid om met één aanspreekpunt te werken en een beroep te doen op een gespecialiseerd team dat efficiënt en zo snel mogelijk ingrijpt.

Groene zones

Arterior Services zorgt voor de netheid van uw buitenruimtes. Of het nu gaat om kleine tuinen of grotere ruimten zoals parken of de omgeving van gebouwen, wij zorgen voor de schoonmaak, het tuinieren en het onderhoud (verzamelen van dode bladeren, maaien van gazons en hagen, verwijderen van graffiti enz.). Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze groene interventies.

Klusjes

Onze klusjesdienst omvat een breed scala aan onderhoudsdiensten, aanvullend op het onderhoud van uw ruimten. Wij staan 24 uur per dag klaar om een diagnose te maken van uw behoeften, en sturen u snel en op afspraak een specialist om de klusjes uit te voeren.