Gemeenschappelijke ruimten van gebouwen

Arterior Services biedt u regelmatig en volledig onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten van uw gebouwen. Inkomhal, liften, trappenhuizen, overlopen, gangen, kelders, parkeerplaatsen, vuilnisruimte, wij zorgen voor een grondige en volledige schoonmaak van al uw gemeenschappelijke ruimten. Wij voeren ook het onderhoud uit van alle soorten glasoppervlakken (spiegels, ramen, etalages enz.).

Kantoren en bedrijfsruimten

Een aangename en schone werkruimte bevordert het welzijn en de productiviteit van de werknemers. Daarom zorgen onze teams voor een zorgvuldig onderhoud van uw kantoren en bedrijfsruimten, ongeacht de oppervlakte ervan. Om uw activiteiten niet te verstoren, bieden wij een flexibele service aan, aangepast aan de uren die u schikken, volgens nauwkeurige specificaties die vooraf vastgelegd zijn volgens uw wensen.

Ramen

Onze technici zijn gespecialiseerd in het onderhoud van alle soorten glasoppervlakken (etalages, zonnepanelen, lichtreclames enz.). Ze beschikken over professioneel kwaliteitsmateriaal om efficiënt te werken op hoge of moeilijk bereikbare ramen. Wij geven de voorkeur aan de "Osmose"-methode, die milieuvriendelijk is (geen chemische producten) en u een onberispelijk resultaat garandeert dankzij het gebruik van perfect gezuiverd water.

Winkels

Arterior Services zorgt voor regelmatig of gericht onderhoud van winkeloppervlakken van alle groottes. Onze flexibele en discrete teams grijpen in wanneer het u uitkomt en garanderen u een hoogwaardige schoonmaak. Het onderhoud van etalages, toonbanken, vloeren en andere uitrusting maakt deel uit van onze dagelijkse taken.

Reiniging van vloeren

Elke vloerbekleding heeft haar eigen eigenschappen en moet zorgvuldig worden onderhouden om haar schoonheid te behouden zonder het risico te lopen ze te beschadigen. Daarom passen we onze producten en onze schoonmaaktechnieken aan het type te onderhouden vloer aan. Wij zijn bijzonder bedreven in de schoonmaak van vast tapijt en tapijt, parket en linoleum, tegels, natuursteen en betonvloeren.

Voor/na verhuizing

Bespaar tijd tijdens uw verhuizing door Arterior de volledige schoonmaak van uw oude en/of nieuwe woning toe te vertrouwen. Vloer, plafond, keuken, ramen en badkamer, we zorgen voor elke ruimte om de oorspronkelijke glans te herstellen. Op die manier heeft u alle kans om uw huurwaarborg terug te krijgen en zult u volop genieten van uw nieuwe huis zodra u er intrekt.